HOE KOM IE D'ER

Epop Festival is in het Dr. Loeffpark in het centrum van Epe. De ingang is aan de hoofdstraat naast nummer 41. Tegenover de ingang is een fietsenstalling en in de directe omgeving is een ruim aanbod aan gratis parkeerplaatsen. Lijn 204 vanaf station Zwolle en Apeldoorn stopt bijna voor de deur.

GRATIS=GRATIS

Het Epop Festival is gratis en blijft gratis. Gratis entree, gratis parkeren, gratis plassen. Voor drankjes en hapjes vragen wij schappelijke prijzen. Met dank aan alle vrijwilligers en sponsors. Een donatie wordt natuurlijk gewaardeerd.

FOODCORNER

Geen festival zonder foodtrucks, dus die hebben we ook. We hebben friet, vis, vlees en ijs. Voor ieder wat wils.

       Bekijk de foodtrucks die op Epop staan.

KIDS

Voor de kinderen is er de hele middag vermaak en gratis ranja in de Kidsplaza.

DE GESCHIEDENIS VAN STICHTING EPOP

Het begin: Trapfestival

In 1973 werd het nieuwe jongerencentrum De Trap geopend. Om de Eper bevolking te tonen wat de jongeren daar doen werd door die jongeren een open dag georganiseerd, het eerste Trapfestival. Het Trapfestival is georganiseerd tot 1992. In 1994 en 1995 organiseren Mamuze en Stichting Koppel een jongerenfestival rond Koninginnedag. In 1996 en 1997 keert het Trapfestival terug nu georganiseerd door Jongerencentrum Maddox. In 1998 was er geen festival.

Epop Festival

Toen in 1998 het integrale jeugdbeleid Epe werd samengesteld (verricht door Spectrum) is tijdens de onderzoeksfase gebleken dat het gros van de jeugd in de gemeente nog steeds grote belangstelling heeft voor een (muziek)festival. Daarom start Stichting Koppel in 1998 met het Epop Festival dat sindsdien elk jaar heeft plaatsgevonden.

Epop 1999

Stichting Epop

In 2014 is Stichting Epop opgericht en is de organisatie van Epop Festival hierin ondergebracht. Stichting Epop gaat verder dan alleen Epop Festival. In het kort: Muziek voor iedereen. Voor iedereen betekent dat we een brede programmering nastreven. Voor iedereen betekent daar waar mogelijk gratis, anders laagdrempelig. Voor iedereen betekent voor liefhebbers maar ook voor uitvoerenden.

De programmering richt zich niet op bekende uitgekauwde namen maar is een mix van interessante, uitdagende en verrassende artiesten en muzikale projecten. Stichting Epop is vernieuwend, niet volgend en neemt daarmee een unieke plaats in de regio Epe en Gelderland.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

© Stichting Epop. Alle rechten voorbehouden