STEUN ONS

Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

Kinderen voor kinderen sponsor

Samen zorgen wij voor de kleintjes
Je bent hoofdsponsor van de kinderactiviteiten. Het beschikbaar gestelde bedrag wordt uitsluitend besteed aan de kinderactiviteiten.

samengevat

in het kort

• hoofdsponsor van een kinderactiviteit
• Vermelding op onze website

de bijdrage voor dit pakket

sponsor

€ 250,-

Bar Sponsor

Een eigen bar op een festival! Er wordt een bar op het festivalterrein naar jou vernoemd. Wie wil dat nou niet?

samengevat

in het kort

• Naamsvermelding bij bar

de bijdrage voor dit pakket

sponsor

€ 1000,-

Rock n Roll Sponsor

Je betaalt een band of artiest op Epop Festival. Uiteraard wordt je bedrijfsnaam genoemd bij het aan- en afkondigen van deze band of artiest. U mag zelf suggesties aandragen maar de programmeur van Stichting Epop beslist of deze band of artiest op Epop Festival speelt.

samengevat

in het kort

• Naamsvermelding bij aan- en afkondiging band
• Vermelding op onze website
• Aandragen artiest/band

de bijdrage voor dit pakket

sponsor

€ 500,-

Pop sponsor

Als pop sponsor krijg je een logovermelding op de sponsorwand op het festivalterrein en een vermelding op de website.

samengevat

in het kort

• Logovermelding op de sponsorwand
• Vermelding op onze website

de bijdrage voor dit pakket

sponsor

€ 300,-

Fustsponsor

Je kunt ook fustsponsor worden voor € 200,- Dan kunnen wij 225 keer iemands dorst lessen. Als dank zie je je bedrijfsnaam (en logo) terug in onze kleurrijke Fustentuin, op een prominente plek op het festivalterrein. Daarnaast krijg je een vermelding op onze website.

samengevat

in het kort

• Bedrijfsnaam + logo in onze kleurrijke Fustentuin
• Vermelding op onze website

de bijdrage voor dit pakket

sponsor

€ 200,-

Bedrijfsvriend(in)

Bedrijfsvriend(in) worden van Epop kan al vanaf € 50,- per jaar. Je krijg dan een vermelding op onze website.

samengevat

in het kort

• Vermelding op onze website

de bijdrage voor dit pakket

sponsor

€ 50,-
Voor stichting Epop is iedere sponsor, klein of groot, belangrijk. Subsidies lopen terug en sponsoring wordt steeds belangrijker. We zijn nog een van de weinige muziekfestivals dat gratis toegankelijk is en daar zijn we best wel trots op. Om het gratis te houden zijn we echter wel afhankelijk van financiële steun. Het gaat ons niet alleen om het geld maar zeker ook om het samen werken aan een dorp waarin mooie dingen gebeuren en mensen elkaar kunnen ontmoeten. Wij streven ernaar om onze Vrienden en Sponsors voor meerdere jaren aan ons te binden. Neem even de tijd en zoek uit welk pakket het beste bij je past. Alle sponsoren krijgen een eervolle vermelding op onze website. Als je voor meer dan € 300,- sponsort zorgen we ook voor een logovermelding op het festivalterrein. De keuze is reuze en onze dank is groot.

Vertel mij meer

informatie

Club van 100

HET GARANTIEFONDS VOOR DE TOEKOMST VAN EPOP FESTIVAL

Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst maar De Club van 100 bestaat sinds 2014 en we zijn er trots op dat we nog nooit een beroep op dit garantiefonds hebben gedaan. Het geeft aan dat we verantwoord organiseren en gezond zijn. Maar de Club van 100 geeft ons veel rust en daarmee ruimte om te doen wat we het liefst doen: een festival organiseren. Daar zijn we vreselijk dankbaar voor.

HOE WERKT DE CLUB VAN 100?

Als u lid wordt van de Club van 100 betaalt u niets maar staat u garant voor € 100,00. Alleen als er een tekort ontstaat op de begroting van Epop Festival dat duidelijk is toe te wijzen aan een calamiteit doen wij een beroep op de Club van 100. Dit tekort wordt dan hoofdelijk omgeslagen per lid van de Club van 100 met een maximum van € 100,00 per persoon.

REKENVOORBEELD

Als er door gevolgen van bijvoorbeeld noodweer een tekort is van € 3.000 en er zijn 100 personen lid van de Club van 100 betaalt ieder lid € 30,00 per persoon. Als het tekort € 20.000 is en er zijn 100 personen lid betaalt u niet € 200,00 maar blijft het maximum € 100,00. De rest is ons probleem.

Een grote Club van 100 is in ieders belang, hoe meer leden hoe lager het bedrag per persoon, hoe groter onze reserve. Dus het aandragen van leden is ook in uw belang!

LID WORDEN

Wilt u lid worden mail dan naar info@epopfestival.nl ovv lid Club van 100 en uw adresgegevens (naam en mailadres). U ontvangt dan een mail van ons ter bevestiging.

Alvast enorm bedankt. Het is voor ons een grote geruststelling dat we een reserve achter de hand hebben in tijd van nood.

LIEVER GEWOON DONEREN?

Wilt u donateur worden en jaarlijks een bijdrage doen ongeacht het resultaat van het festival dan mag dat uiteraard ook. Graag zelfs! Ook dat kunt u via de mail naar info@epopfestival.nl kenbaar maken.

U kunt ook gebruik maken van de QR-code hiernaast en meteen een bedrag naar keuze overmaken. Onze dank is groot!

 

epopfestivalqr

Stichting Epop heeft een Culturele ANBI status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Op de site van de belastingdienst vindt u meer informatie.
Transparantie is een voorwaarde voor de Culturele ANBI status. Hieronder vindt u ons financieel overzicht, beleidsplan en bestuur samenstelling

Balans 2023

Adresgegevens en bestuurssamenstelling Stichting Epop

Beleidsplan Stichting Epop 2019 – 2024

Historie en werkplan