STEUN ONS

CLUB VAN 100

 

HET GARANTIEFONDS VOOR DE TOEKOMST VAN EPOP FESTIVAL

Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst maar De Club van 100 bestaat sinds 2014 en we zijn er trots op dat we nog nooit een beroep op dit garantiefonds hebben gedaan. Het geeft aan dat we verantwoord organiseren en gezond zijn. Maar de Club van 100 geeft ons veel rust en daarmee ruimte om te doen wat we het liefst doen: een festival organiseren. Daar zijn we vreselijk dankbaar voor.

HOE WERKT DE CLUB VAN 100?

Als u lid wordt van de Club van 100 betaalt u niets maar staat u garant voor € 100,00. Alleen als er een tekort ontstaat op de begroting van Epop Festival dat duidelijk is toe te wijzen aan een calamiteit doen wij een beroep op de Club van 100. Dit tekort wordt dan hoofdelijk omgeslagen per lid van de Club van 100 met een maximum van € 100,00 per persoon.

REKENVOORBEELD

Als er door gevolgen van bijvoorbeeld noodweer een tekort is van € 3.000 en er zijn 100 personen lid van de Club van 100 betaalt ieder lid € 30,00 per persoon. Als het tekort € 20.000 is en er zijn 100 personen lid betaalt u niet € 200,00 maar blijft het maximum € 100,00. De rest is ons probleem.

Een grote Club van 100 is in ieders belang, hoe meer leden hoe lager het bedrag per persoon, hoe groter onze reserve. Dus het aandragen van leden is ook in uw belang!

LID WORDEN

Wilt u lid worden mail dan naar info@epopfestival.nl ovv lid Club van 100 en uw adresgegevens (naam en mailadres). U ontvangt dan een mail van ons ter bevestiging.

Alvast enorm bedankt. Het is voor ons een grote geruststelling dat we een reserve achter de hand hebben in tijd van nood.

LIEVER GEWOON DONEREN?

Wilt u donateur worden en jaarlijks een bijdrage doen ongeacht het resultaat van het festival dan mag dat uiteraard ook. Graag zelfs! Ook dat kunt u via de mail naar info@epopfestival.nl kenbaar maken. Omdat Stichting Epop een Culturele Anbi Status heeft zijn giften fiscaal aftrekbaar. 

Stichting Epop heeft een Culturele ANBI status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Op de site van de belastingdienst vindt u meer informatie.
Transparantie is een voorwaarde voor de Culturele ANBI status. Hieronder vindt u ons financieel overzicht, beleidsplan en bestuur samenstelling

Balans 2021

Adresgegevens en bestuurssamenstelling Stichting Epop

Beleidsplan Stichting Epop 2019 – 2024

Historie en werkplan